Manifestație împotriva Parlamentului, în Piața Universității

Data publicării:
protest piata universitatii digi

Protestatarii şi-au dat întâlnire, în jurul ore 18.00, în zona fântânilor de la Piaţa Universităţii. Câţiva dintre ei afişează pancarte pe care este scris „Parlamentul Ruşinii”.

Parlamentul profită că suntem topiţi de căldură şi (...) votează dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care şi-au angajat rudele, urmează superimunitatea avocatilor (...) au închis dosarul diaspora referitor la organizarea dezastruoasă a votului pentru prezidenţiale. Corlaţeanu e bine mersi, nici macar nu şi-a dat demisia, ca să nu uităm de faptul că, în România este, în continuare, legal să existe pe liste, la alegerile locale, persoane aflate în închisoare”, se arată în mesajul de mobilizare postat pe Facebook înainte de organizarea protestului.

La protest au sosit şi Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştil clasat pe locul al doilea pentru funţia de primar general al Capitalei, şi Clotilde Armand, candidatul USB, clasată pe locul al doilea pentru primăria Sectorului 1, potrivit News.ro.

Aproximativ 200 de persoane protestează, joi seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Protestatarii au mesaje precum „Nu vrem Parlament de hoţi” şi unele de susţinere a DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri