Marile șantiere din București bat pasul pe loc

Data publicării:
pasaj-4

Luna aceasta ar fi trebuit să se circule deja pe unul din cele două poduri ale pasajului de la Mihai Bravu, dar şoferii mai au de aşteptat. Mai mult, muncitorii au demarat deja lucrările pentru al doilea pod şi au restrâns şi mai mult circulaţia în zonă.

Dimineața și seara, la orele de vârf, se circulă cu mare dificultate în zona pasajului Mihai Bravu. În fiecare zi, polițiștii stau aici câteva ore bune, pentru că se creează des ambuteiaje, mai ales că constructorul a demarat lucrările și la al doilea pod, circulația fiind și mai mult îngreunată.

Primul pod al pasajului ar fi trebuit terminat luna aceasta, dar Primăria spune că mai are nevoie de două luni pentru ca acest prim pod să fie gata.

Cu totul, lucrarea ar fi trebuit predată la cheie undeva la finalul anului acestuia, dar tot municipalitatea a anunțat că a devansat termenul pentru martie-aprilie 2015. Așadar, vor fi cel puțin patru luni de întârziere la pasajul Mihai Bravu.

Și la alte pasaje importante din Capitală sunt întârzieri. Podul de la Ciurel, care va face legătura cu viitoarea autostradă suspendată, este terminat în proporție de doar 10%, iar la pasajul care va face legătura între bulevardele Nicolae Grigorescu și splaiul Dudescu s-a turnat doar fundația.

Alte luni de întârziere sunt și la șoseaua Iancului-Pantelimon, o lucrare începută de Primărie în urmă cu un an și jumătate și care nu va fi gata nici anul acesta, deși fonduri au fost alocate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri