Mascaţii vor asigura liniştea de sărbători în marile orașe 

Data publicării:
mascat

Prezenţa trupelor speciale ale poliţiei nu i-a deranjat pe călătorii care au tranzitat gara Craiova. Măsuri speciale de siguranţă au fost luate în toate locurile aglomerate.

Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj: „Pentru creșterea gradului de siguranță publică în perioada premergătoare sărbătorilor s-a luat decizia la nivel central ca luptătorii Poliției Române să fie prezenți în zonele aglomerate, în special, în gări, aeroporturi și piețe pentru a patrula și a preveni comiterea de fapte antisociale”.

În Timișoara, trupele speciale monitorizează toate locurile aglomerate și țin permanent legatura cu ofițerii de informații.

Ca să fie siguri că nu vor fi incidente, oamenii legii patrulează toate zonele aglomerate, cu armele la vedere. Mascații nu au ocolit nici Complexul Studențesc din Timișoara.

Mascaţi, jandarmi şi poliţişti au descins şi pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Forţele de ordine au realizat o campanie de informare a pasagerilor cu privire la măsurile de siguranţă pe care trebuie să le ia, atât pe parcursul călătoriei cu aeronava, cât şi după aterizare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri