Măsuri în cazul jandarmului filmat în timp ce conducea pe sens interzis

Data actualizării: Data publicării:
politia jandarmeria FB MAI

Jandarmeria Capitalei a anunțat că vor fi luate măsuri disciplinare în cazul șoferului filmat în timp ce mergea cu o maşină a Jandarmeriei pe sens interzis pe strada Uruguay din Sectorul 1.

Jandarmul este angajat al unităţii din anul 2007 şi se afla în timpul serviciului, aratăă Jandarmeria, citată de Agerpres. Șoferul are 31 de ani şi deţine gradul de plutonier major.

Acesta a fost chemat de superiori săi pentru a explica ce s-a întâmplat şi în urma discuţiilor a recunoscut că nu a observat semnul de interzis, iar în momentul în care a întâlnit alte maşini, a realizat şi a dat prioritate de trecere vehiculelor care circulau regulamentar. Împotriva conducătorului auto vor fi luate măsuri disciplinare de către superiorii săi”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei.

Nu este primul caz de șofer al Jandarmeriei sancționat pentru abateri în trafic. Recent, un jandarm care conducea un autobuz MAI a fost filmat în timp ce mergea cu viteză pe linia de tramvai. A reușit să evite un accident grav în ultima secundă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri