Măsuri speciale pentru depozitarea sângelui, la Centrul de Transfuzii 

Data publicării:
donare sange transfuzii - club colectiv -agerpres 31.10.2015

„Am deschis o nouă boxă de recoltare utilizând paturile pe care le foloseam pentru colecta mobilă, deci le-am luat şi le-am pus într-o încăpere ca să accelerăm procedura de donare. Pe de altă parte, ne-am gândit şi la depozitarea sângelui, de obicei nu avem o colectă atât de mare, nu aveam spaţii, am folosit frigiderele în care erau puşi reactivii, i-am pregătit, am pus reactivii într-o cameră frigorifică, aceste frigidere sunt dezinfectate şi aşteaptă să primească sângele.

Le mulţumesc foarte mult oamenilor pentru că au venit în număr mare, un exemplu extraordinar de solidaritate, dar i-aş ruga ca azi, la noapte să nu mai vină la donare, să vină în zilele următoare, e foarte important, nevoia de sânge va fi în următoarele două-trei săptămâni. Mâine va fi deschis la centru, vom fi aici şi vom desfăşura acticitatea în aceste condiţii ca azi. Mâine dimineaţă începem, până pe la ora 2-3, personalul e foarte obosit, are nevoie să se odihnească, luni începem din nou”, a spus dr. Doina Goşa.

Declarația martorului care spune că a fost primul care a anunțat Departamentul de Urgență
Incendiu în clubul Colectiv din Capitală. 27 de persoane au murit, 162 au fost rănite. Declaraţii cutremurătoare de la faţa locului. Cod roşu în spitalele din Bucureşti 
VIDEO. Declaraţii cutremurătoare ale martorilor la incendiul din clubul Colectiv: "Cine a fost mai tare trăieşte"
Incendiul din clubul Colectiv | Presa străină: Tragedia "a lăsat România uluită"
Martor la incendiul din clubul Colectiv, pentru Digi24: "Când a ajuns la tavan, focul s-a extins în 3 - 5 secunde, parcă era benzină"
Ce spun reprezentanţii firmei care au organizat show-ul pirotehnic din clubul Colectiv
VIDEO. Mobilizare fără precedent la Centrul de transfuzii din Bucureşti
Klaus Iohannis, la Spitalul Floreasca: Sunt cutremurat şi revoltat. Am indicii că nu au fost respectate reglementările legale
I. Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie de la Floreasca: "Este ca la război, se operează simultan în mai multe săli"
EXCLUSIV. Mărturie șocantă a firmei care a făcut antifonarea în clubul Colectiv

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri