Medicul implicat în scandalul cu polițiștii: „Îmi cer scuze public. Regret din suflet ce s-a întâmplat”

Data actualizării: Data publicării:
medidi

Medicul Ciprian Cristescu, implicat duminică seara într-un incident violent cu doi polițiști și-a cerut scuze public, precizând că regretă reacția sa.

Medicul a precizat la Digi24 că regretă că a pornit acest scandal. El a ţinut să-şi ceară scuze ofiţerilor de poliţie cărora le-a vorbit tare urât. „Vreau doar să spun că regret cele întâmplate şi că am pornit acest incident şi că îmi cer scuze public celor doi ofiţeri, inclusiv Ministerului de Interne. Regret din suflet ce s-a întâmplat. Dacă m-au târât un pic pe jos, nu ştiu dacă e bine sau nu, dar nu asta e problema. Că am pornit incidentul, asta e problema mea şi regret foarte mult. O să stabilească organele de anchetă dacă au fost agresivi sau nu,” a precizat medicul Ciprian Cristescu.

Medicul Ciprian Cristescu a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima când a fost oprit în trafic în cadrul unui control şi pentru că a adresat repetate injurii poliţiştilor, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei, care precizează că cei doi poliţişti nu au raportat evenimentul superiorilor, în acest sens şi pentru verificarea modului în care au intervenit poliţiştii, fiind declanşat un control.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei spun că la volanul maşinii se afla o femeie care îl însoţea pe medic şi căreia i s-a solicitat prezentarea documentelor de identitate şi verificarea cu aparatul etilotest, moment în care bărbatul a coborât din maşină şi ar fi devenit recalcitrant, încercând să împiedice testul pentru alcolemie şi înjurând poliţiştii.

 

Citiți și:

VIDEO. Scandal în trafic cu un medic cunoscut

Marian Godină face public filmul întreg al altercației dintre medic și polițiști

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
politist generic maneca
Șeful polițiștilor care l-au amendat pe medicul recalcitrant, cercetat disciplinar
medic bun
VIDEO. Scandal în trafic cu un medic cunoscut
Partenerii noștri