Mehedinţi: Doi morţi şi cinci răniţi după ce două maşini s-au ciocnit

Data publicării:
news alert 112 smurd

Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, duminică după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, după ce două maşini s-au ciocnit, din cauza vitezei. Circulaţia în zonă a fost blocată mult de o oră.

news alert 112 smurd

Accidentul a avut loc în localitatea Şimian, din judeţul Mehedinţi, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de la Poliţie Rutieră, potrivit News.ro.

„Şoferul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul. În urma impactului, două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite”, a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Raluca Ţîrcă, cei cinci răniţi au avut nevoie de descarcerare.

„O victimă a fost găsită inconştientă şi două conştiente. Au fost transportate la spital cinci victime, iar o a şasea nu a necesitat îngrijiri medicale”, a precizat Ţîrcă.

Una dintre cele două maşini care s-au ciocnit a ricoşcat într-o autoutilitară, însă niciun pasager al acesteia nu a fost rănit.

Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri