Memorialul Colectiv, în atenția Antifraudei

Data publicării:
lucrari memorial colectiv digi24

„Având în vedere cele constatate de Corpul de Control, se propune sesizarea Agenției Naționale pentru Achiziții Publice cu privire la verificarea respectări prevederilor legale în materia achizițiilor publice. Și de asemenea sesizarea Serviciului de Investigare a Fraudelor”, a spus Daniel Băluţă, primarul interimar al sectorului 4.

„În cursul zilei de astăzi, cel mai târziu mâine, se va întâmpla acest lucru (sesizarea Serviciului de Investigare a Fraudelor, n.r.). Și, evident, este dispoziția expresă pe care o am aici”, a adăugat.

Deja Corpul de control al primăriei a făcut o anchetă și a constatat că proiectul nu are autorizaţie de construcţie şi că nici nu a existat vreun caiet de sarcini în care să fie trecute cerinţele calitative pentru ridicarea unui monument sau pentru amenajarea zonei respective.

În plus, nu a fost făcută nicio documentare de piaţă înainte de atribuirea contractului pentru lucrările de construcţie.

Conducerea Direcţiei Adminsitrarea Parcuri şi Zone de Agrement a sectorului 4 a fost destituită la sfârşitul săptămânii trecute.

Citiți și

Monumentul #Colectiv. C. T. Popescu: Orice ban de la stat e o jignire la adresa memoriei victimelor

#Colectiv| 64 de cireși japonezi în memoria victimelor

Scandalul monumentului Colectiv | Direcția suspendată astăzi era desființată de o lună 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri