Mesajul militarilor români din Afganistan de Anul Nou

Data publicării:
militar afganistan 1

Sursa Foto:Facebook/Captura video MApN 

De asemenea, militarii au declarat că pentru anul 2016 își doresc să se întoarcă sănătoși acasă la familiile lor.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a publicat clipul cu urările militarilor români din Afganistan pe Facebook. Totodată, MapN le-a urat militarilor români misiune ușoară și un An Nou plin de bucurii.

 „Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară! Tuturor militarilor aflaţi în misiuni, departe de casă, de cei apropiaţi, le dorim un An Nou plin de bucurii şi împliniri, misiune uşoară şi La mulţi ani! Vă aşteptăm cu drag acasă!”, se arată în mesajul MapN de pe Facebook.  

La mulţi ani!

Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară! Tuturor militarilor aflaţi în misiuni, departe de casă, de cei apropiaţi, le dorim un An Nou plin de bucurii şi împliniri, misiune uşoară şi La mulţi ani! Vă aşteptăm cu drag acasă!#România #mapn #ArmataRomâniei #ARactualitate #LaMulțiAni

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on 31 Decembrie 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri