METEO. Cum va fi vremea la noapte și mâine

Data publicării:
Iarna ceata munte zapada meteo vremea-Mediafax Foto-Thomas Dan-1

 

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest. În Bucureşti, la noapte, cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade.

Duminică, vremea va fi în general apropiată de normalul termic al perioadei, chiar mai caldă decât în mod obişnuit la deal şi la munte. Cerul va avea înnorări în special dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, unde local va fi şi ceaţă şi trecător vor fi condiţii de burniţă sau fulguieli.

Spre sfârşitul nopţii în nord-vestul ţării, izolat, se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în depresiuni şi în arealele cu ceaţă persistentă şi în jur de 10 grade, local în Banat şi în dealurile sudice. Temperaturile minime se vor încadra între -10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest.

În Bucureşti, mâine, cerul va fi înnorat în mare parte a intervalului şi vor fi condiţii de ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -4...-3 grade. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri