METEO. Miercuri, vor fi până la 28 de grade Celsius

Data publicării:
Cer de primavara - Guliver GettyImages

Gulliver/GettyImages

Miercuri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime între 22 şi 29 de grade, uşor mai scăzute pe litoral spre 17...19 grade şi mai ales în Delta Dunãrii unde se vor înregistra cel mult 12...15 grade şi minime, în general, între 4 şi 14 grade.

Cerul va fi variabil la senin, dar după-amiaza şi seara se vor semnala dezvoltări noroase, averse şi descărcări electrice pe arii restrânse în zona de munte şi izolat în restul teritoriului.

Vor fi condiţii reduse de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane şi în deltã. Cu totul izolat va fi ceaţã în orele dimineţii.

În București, la noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura minimă, cu mult mai ridicată decât normalul acestei perioade, va fi de 10...12 grade în centrul oraşului şi în jur de 7 grade la periferie.

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minima termică va fi 10...12 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri