METEO. Ploi şi ninsori în week-end, în toată ţara

Data publicării:
munte ninsoare

În interiorul arcului carpatic, va predomina o vreme frumoasă şi caldă pentru această dată, iar vântul va mai avea uşoare intensificări în sudul Banatului şi la munte. În privinţa temperaturilor, la nivelul întregii ţări vor fi maxime de la minus 2 grade în Moldova, până la 12 grade în Dealurile de Vest.

Pe parcursul zilei de mâine atmosfera nu se schimbă prea mult

În Muntenia, Oltenia, Dobrogea, dar pe arii restrânse şi în Banat şi înTransilvania vor predomina ploile, iar în Moldova şi la munte precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei. Cel mai cald va fi tot în vest, 12 grade.

În week-end precipitaţiile cuprind toată ţara. Vor fi mai ales ploi, dar în nord-est şi în zona de munte, treptat se înmulţesc ninsorile.

Temperaturile mai pierd câteva grade, iar izolat se poate depune polei.

La munte, astăzi, vremea se mai îndreaptă, iar printre nori se vede soarele. Precipitaţii slabe mixte vor mai cădea doar prin Carpaţii Meridionali, de Curbură şi în Munţii Banatului. Temperaturile continuă să crească uşor, cu maxime pozitive, iar cel mai cald va fi la Stâna de Vale, 9 grade Celsius. Vântul va fi alert mai ales pe creste.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri