METEO. Vremea în ultimele zile de vară

Data publicării:
soare cer noros toamna meteo vreme

 

Norii se înmulţesc la noapte şi în Bucureşti şi aduc ploi de scurtă durată. Mercurul din termometre se va opri la 19 grade în centrul oraşului şi la 17 grade la periferie.

Mâine câţiva nori şi stropi de ploaie apar prin nordul, centrul şi estul teritoriului, dar în rest atmosferă va fi însorită. Vântul va prinde putere în special prin Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi la munte. Temperaturile maxime vor scădea faţă de azi în regiunile sudice şi se vor situa între 18 grade în Maramureş şi 29 de grade în Lunca Dunării.

Mâine, norii nu vor lipsi nici din Capitală, dar şansele de ploaie vor fi destul de mici. Vântul îşi va face simţită prezenţa, iar temperatura aerului va urca până la 28 grade Celsius. Presiunea atmosferică va fi în creştere.

Ultimele zile de vară aduc vreme frumoasă în toate regiunile, cu mult soare şi vânt ce abia se va simţi. Temperaturile maxime se anunţă apropiate de cele normale pentru sfârşit de august şi vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade. Totuşi, pe timpul nopţilor va fi răcoare, cu temperaturi ce coboară vineri dimineaţă până la 4 grade în estul Transilvaniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri