METEO. Vremea până duminică

Data publicării:
frunza acoperita de bruma
Foto: Guliver / Getty Images

 

Vremea până duminică FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

În următoarele zile vremea se anunţă în general frumoasă. Cel mai cald va fi mâine atunci când la amiază se vor atinge valori termice cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în Oltenia şi Muntenia. Noaptea şi dimineaţa, din loc în loc, va apărea ceaţa, posibil asociată cu burniţă, mai ales în zonele joase de relief. Vântul se va intensifica în regiunile estice şi sud-estice şi va fi liniştit în restul teritoriului.

Vremea în Bucureşti

În Capitală este posibil să mai plouă slab şi în orele următoare, dar vântul se anunţă liniştit. Temperaturile rămân mai mici decât în mod normal la sfârşitul lunii octombrie, iar maxima zilei se va situa în jurul a 10 grade Celsius. Presiunea atmosferică nu se modifică semnificativ.

În următoarele zile, bucureştenii vor avea parte de o vreme tipică de toamnă. Mâine, temperaturile mai câştigă două grade, iar la amiază vor fi în jur de 13 grade.

În prima zi din week-end însă, se răceşte puţin, pentru ca de duminică vremea să intre într-un proces de încălzire. Vor fi când nori, când soare, iar dimineaţa şi noaptea poate să apară ceaţă, mâine posibil chiar însoţită de burniţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri