METEO. Vremea se schimbă - luni vor fi maxime de 22 de grade

Data publicării:
ghiocei primavara GettyImages-162906880
FOTO: Gulliver/ Getty Images

 

Foto: Gulliver/Getty Images

În Bucureşti vor mai fi nori şi condiţii de ploaie în prima parte a zilei, apoi se va vedea soarele. Temperaturile vor fi ridicate, iar după-amiaza mercurul din termometre va indica până la 13 grade Celsius. Vântul va sufla în general moderat, iar presiunea atmosferică va fi în creştere.

Ziua de astăzi va aduce şi la munte o vreme tot mai plăcută. Norii se vor rări, iar condiţiile de precipitaţii vor fi mici. Vântul se anunţă activ mai ales pe creste, dar temperaturile cresc puţin. În majoritatea staţiunilor se vor depăşi 5 grade Celsius.

De mâine revin ploile, pe arii mai extinse în jumătatea de vest a ţării, unde din loc în loc se vor aduna cantităţi de apă importante. La munte, pe creste vor mai fi şi ninsori sau lapoviţă. Temperaturile vor fi cu mult mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată.

Cea mai caldă zi va fi cea de luni, când în sud, centru şi est se vor depăşi 15 grade, iar în Lunca Dunării se vor atinge 22 de grade Celsius. Vântul redevine alert, cu precădere la munte, iar pe creste va sufla tare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri