Mihai Stoica, la ieșirea din penitenciar: O să îl sun pe Gigi pentru că a pus mai presus de situația clubului prietenia pentru mine 

Data publicării:
160215 MM Stoica Jilava 04 INQUAM Octav Ganea

Mihai Stoica a declarat că în timpul pe care l-a petrecut în închisoare a câștigat foarte multe. De asemenea, fostul manager al Stelei a dezmințit anumite informații apărute în presă cu privire la activitatea sa din închisoare. 

„Din clipa în care ajungi dincolo te gândești cum va arăta ziua în care ieși. E normal. A fost o perioadă în care am câștigat mult, am pierdut mult mai mult. Am triat multe caractere, am câștigat prieteni și am câștigat poate echilibru. Am intrat cu multe defecte și calități la pușcărie, sper să fi ieșit doar cu calități. Am fost mirat când am văzut atâtea invenții, nu m-am bătut cu nimeni, nu am făcut greva foamei, nu am intrat în depresie, am respectat pe toată lumea”, a declarat Mihai Stoica. 

Referitor la planurile sale pentru viitor, Mihai Stoica a subliniat că mai are o pedeapsă complementară care îi impune anumite restricții, iar până când instanța nu se va pronunța nu va lua nicio decizie. 

„Am o pedeapsă complementară care nu-mi interzice să activez într-un club de fotbal, dar sunt interdictți. Până când o instanță nu se va pronunța asupra acestei pedepse complementare, nu voi face niciun pas în această direcție. Sunt proceduri legale pe care le voi urma. Am discutat cu avocatul. Până atunci îmi rezerv dreptul de a păstra o anumită tăcere” , a precizat Mihai Stoica. 

De asemenea, Mihai Stoica a subliniat că îl va suna pe Gigi Becali pentru a-i mulțumi. 

„La acest moment vreau să merg să-mi văd părinții, și apoi o să văd. Nu știu exact ce o să fac. Vreau să-mi văd părinții. Când mă urc în mașină vreau să-l sun pe Gigi, pentru că a făcut un gest pe care doar el îl putea face. A pus mai presus de situația financiară și situația clubului prietenia față de mine și cuvântul dat”, a subliniat fostul manager al Stelei. 

Mihai Stoica este cel de-al cincilea condamnat în dosarul „Transferurilor” care își recapătă libertatea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri