Ministrul Economiei, după întâlnirea cu Liviu Dragnea: Am dat câteva clarificări. Dorinţa noastră este ca PSD să fie implicat în negocieri

Data publicării:
costin borc 1-1

„Am discutat despre proiectul de strategie economică pe care săptămâna trecută l-am propus şi am mai dat câteva clarifiări şi dorinţa noastră este ca PSD să fie foarte implicat în procesul de negocieri. Am discutat şi despre câteva cazuri punctuale din domeniul economic prin care noi încercăm în viitoarele luni să rezolvăm câteva probleme”, a spus Costin Borc, la sediul central al PSD.

Ministrul Economiei a sublinat că această întâlnire a fost „una absolut normală”.

Potrivit vicepremierului, discuţia cu liderul PSD a vizat şi ataşaţii comerciali, importanţa pe are aceştia o au în exporturile româneşti şi de a atrage investiţii străine.

„A fost o discuţie despre ce se poate construi, cum putem să facem lucrurile împreună, e o discuţie absolut normală între un ministru al Economiei şi şeful uneia dintre principalele partide din Parlament”, a mai spus Costin Borc.

Întrebat dacă au existat reproşuri din partea liderului PSD la adresa strategiei economice lansată de Guvern cu privire la faptul că acest proiect „ar fi fost furat” de la preşedintele Klaus Iohannis, Borc a spus că din punctul lui de vedere este vorba despre o „mică confuzie”.

”Noi n-am confiscat proiectul de ţară, este proiectul unei strategii economice care probabil va face parte din proiectul de ţară al preşedintelui. E un proiect pe care noi l-am început încă din decembrie”, a mai spus Borc.

Vicepremierul a spus că vor continua întâlnirile cu liderii de partide.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri