Mister în cazul crimei comise de autostopiști

Data publicării:
crima

Niciun indiciu despre cei doi autostopişti care au ucis, vineri noapte, cu sânge rece, un bărbat şi au rănit-o grav pe soţia lui. Poliţiştii din patru judeţe şi din Capitală caută, de mai mult de 24 de ore, dovezi care să îi ducă pe urma atacatorilor. Nu bănuiesc nici care ar fi fost mobilul crimei, pentru că atacatorii au fugit fără să fure ceva din maşină.

Anchetatorii au căutat toată ziua un semn care să îi conducă la cei doi criminali. Au făcut filtre în patru judeţe şi în Capitală şi au împânzit satul în care s-a petrecut crima. Au luat probe şi din maşina în care cei doi soţi au fost atacaţi.

Crima s-a petrecut vineri noapte pe Drumul Naţional 3, în satul Tudor Vladimirescu din Călăraşi.

„Au luat la ocazie două persoane, iar în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu aceste două persoane au cerut să coboare, moment în care au aplicat lovituri de cuţit atât conducătorului auto, cât şi pasagerei. Din păcate, bărbatul a decedat”, a declarat Florentina Dobre, agent-șef adjunct la IPJ Călărași.

Criminalii au fugit fără să ia ceva din maşină.

Localnicii sunt socaţi de ce s-a întâmplat.

„Ceva nu e în regulă.. Li s-a pus pata.. Pshihopaţi, drogaţi, cine ştie...”, comentează unul dintre ei.

„La noi în sat nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva. A fost din altă parte probabil”, spune o femeie.

Criminaliştii au audiat-o pe patul de spital pe pasagera maşinii. Femeia e în stare de şoc şi nu a reuşit să le spună anchetatorilor decât că atacatorii erau tineri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri