Moartea lui Dan Condrea | Întrebări rămase fără răspuns

Data publicării:
160510 dan condrea 01 INQ Octav Ganea-1

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

1. Ştia ieri Dan Condrea că urma să fie chemat în această dimineaţă la audieri la Parchetul General ? Şi că, ulterior, ar fi putut fi reţinut de procurori pentru 24 de ore ?

2. A fost sau nu filat Dan Condrea ? Şi dacă da, de către cine?

Întrebat de jurnalişti dacă era urmărit aseară, Augustin Lazăr, procurorul general al României a declarat că nu are indicii şi că pentru astfel de detalii ar trebui să discutăm cu procurorul de caz când va aprecia să facă asta. Ipoteza a fost lansată de Sebastian Ghiță, membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

3. Astăzi va fi făcută necropsia, cadavrul este la IML. Ce date ar putea prezenta medicii legişti ? Vom avea certitudinea că victima este Dan Condrea? Ar putea fi vorba de o problemă medicală? Poate de consumul unor substanțe?

Până acum, au fost găsite actele patronului Hexi Pharma, iar cadavrul a fost identificat după haine de partenera de viaţă, fiind prelevate probe ADN.

4. Ce informaţii ar putea să ofere expertiza tehnică auto? Avea maşina lui Dan Condrea probleme la motor, la frâne sau alte probleme tehnice ?

5. De ce nu a fost izolat imediat perimetrul ?

Din imaginile de aseară se poate vedea foarte clar că mai multe persoane au putut pătrunde în zona în care s-a produs accidentul.

6. O altă întrebare rămasă fără răspuns ... A vrut Dan Condrea să se sinucidă?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri