Nepot al omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, împuşcat pe stradă

Data publicării:
masina de politie_fb

Un nepot al omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, condamnat în 2014 la închisoare pentru contrabandă cu ţigări şi dat în urmărire internaţională, a fost împuşcat în braţ, miercuri seară, pe o stradă din Timişoara, fiind transportat la spital. În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea agresorilor.

masina de politie_fb

Potrivit poliţiştilor, agresiunea a avut loc pe Calea Torotanlului din municipiul Timişoara, după ce nepotul lui Iskandarani, în vârstă de aproximativ 40 de ani, Fatid Jamil, a ieşit de la o sală de sport.

Persoane necunoscute au tras mai multe focuri de armă asupra bărbatului care a fost rănit la un braţ.

Bărbatul a reuşit să se adăpostească într-o benzinărie de unde a sunat la 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de poliţişti.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Timişoara.

Poliţiştii au început cercetările la faţa locului, urmând să stabilească dacă a fost vorba despre o reglare de conturi sau o tentativă de asasinat.

Pe portiera maşinii, poliţiştii au descoperit mai multe urme de gloanţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii încearcă să-i identifice pe agresorii bărbatului.

Zaher Iskandarani a fost condamnat în anul 2014 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de contrabandă cu ţigări în care a fost judecat pentru că a prejudiciat statul cu aproximativ două milioane de lei.

Iskandarani, care a avut mai multe afaceri în zona Banatului, a fugit din ţară, fiind dat în urmărire internaţională.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri