Noi indicii în ancheta privind uciderea şefului de post din Vişeu

Data publicării:
politist viseu

Apar indicii noi în ancheta privind uciderea şefului de post din Vişeu de Jos. Cu aproape două săptămâni înainte de a fi omorât, poliţistul ar fi avut un conflict cu cei doi fraţi consideraţi principalii suspecţi şi care, între timp, au fost arestaţi preventiv.

politist viseu

Şeful de post era însoţit de doi agenţi când le-a înmânat citaţii celor doi. Unul dintre fraţi i-a înjurat şi ameninţat pe agenţi, motiv pentru care poliţiştii le-au întocmit amândurora procese verbale şi i-au chemat la postul de poliţie. Bărbatul recalcitrant a dat foc citaţiei şi a aruncat-o în maşina poliţiei. Anchetatorii spun că, la aproape două săptămâni de la acest incident, cei doi fraţi ar fi intrat în biroul şefului de post din Vişeu de Jos şi l-au ucis cu trei lovituri de cuţit.

Detaliile reies din motivarea instanţei în cazul arestării preventive a celor doi. Ambii suspecţi au antecedente violente. Unul dintre ei a fost condamnat în 2005 de un tribunal francez la o lună închisoare cu suspendare pentru tentativă de furt cu distrugere, iar celălalt a fost judecat pentru lovire şi tâlhărie acum trei ani.

Foto Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri