Nouă metodă de furt. S-a prefăcut că îi e rău și a lăsat un bărbat fără mașină

Data publicării:
Germany Bans Car Dashcams
Foto: Gulliver/ Getty Images

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unei tinere care a furat, duminică, maşina unui bărbat. Șoferul a luat-o cu el, crezând că se simte rău, şi a oprit pentru a-i cumpăra o sticlă cu apă. Potrivit poliţiştilor, tânăra era băută şi avea permisul auto anulat de anul trecut.

Germany Bans Car Dashcams
Foto: Guliver / GettyImages

Incidentul s-a petrecut în Capitală, relatează News.ro.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112, spunând că a oprit maşina şi a luat cu el o tânără care susţinea că se simte rău. Ulterior, acesta ar fi oprit să cumpere o sticlă cu apă şi a lăsat cheile în contact, iar când s-a întors a constatat că tânăra fugise cu maşina.

Poliţiştii de la Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale (BAMS) au depistat maşina bărbatului pe Autostrada A1, la kilometrul 56, calea 2, unde tânăra a lovit uşor un alt autoturism, care şi-a continuat, ulterior, drumul. Poliţiştii au oprit-o pe tânără la kilometrul 12, iar in urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că avea o valoare de 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal.

Potrivit poliţiştilor, tânăra de 28 de ani, din Albota, judeţul Argeş, avea permisul anulat încă de anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri