Noul rector al Academiei de Poliție, actor în seriale TV, printre care ”La bloc” și ”Fete de măritat”

Data publicării:
Torje Daniel Costel

Promovarea a avut loc prin Ordin al ministrului afacerilor interne. Cu aceeași dată, au fost împuterniciți în funcțiile de prorector Prună Ștefan Eugen, comisar șef de poliție, și Vasile Sergiu Adrian, comisar de poliție, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, remis Agerpres.

Cele trei funcții au rămas vacante ca urmare a încetării raporturilor de serviciu, cu drept la pensie, a fostei conduceri a Academiei de Poliție.

Noul rector al Academiei de Poliție este un pasionat al teatrului și spectacolelor TV. Potrivit CV-ului său postat pe situl Academiei el a avut roluri episodice în seriale TV, precum „La Bloc”, „La Servici” de la ProTV, „Nimeni nu-i perfect” de la Prima TV, „Fete de măritat” și „Cel mai show” de la Național TV.

Totodată, rectorul Academiei de Poliție spune că a fost distribuit în piesa de teatru „Stăpânul ciolanului”, pusă în scenă de Compania Teatrală „VOUĂ”, și în spectacolele „Garduri şi borduri”, „Nişte români” şi „Şcoala de agenţi”. Torje a avut și apariţii TV la emisiunea EurovisionRevelion 2011 – TVR 1, în ciclul de emisiuni „Ne vedem la TVR”.

Daniel Costel Torje va avea drept sarcini trasate de ministrul de resort să asigure buna desfășurare a activității instituției până la organizarea alegerilor pentru desemnarea rectorului și prorectorilor și să gestioneze admiterea la Academie din această vară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri