Nuntă de porţelan în Familia Regală

Data publicării:
nunta principesa

Ceremonie princiară la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Principesa moștenitoare Margareta și Principele Radu și-au reînnoit jurămintele, la 20 de ani de la căsătorie. Alături de prieteni, membri ai familiilor regale europene au fost şi zeci de oameni obişnuiţi.

Principesa Margareta si Principele Radu au fost primiţi cu căldură la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Arhiepiscopul Irineu a oficiat o slujbă specială, la împlinirea a 20 de ani de la căsătoria celor doi. Evenimentul a fost unul privat. Chiar şi asa, zeci de oameni au venit ca să le fie aproape.

Noi venim de la Constanţa, da... Ceva drum am făcut până la Alba și ne bucurăm să fim alături de Alteţele regale cu fiecare prilej, cu atât mai mult într-unul fericit ca aceasta”, spune una dintrte participantele la eveniment.

La ieșirea din biserica, cuplul princiar le-a urat fericire mai multor tineri proaspat căsătoriți.

A fost foarte impresionat, un cor și o slujba emotionanţe şi impresionante. Nu a durat foarte mult, dar intensitatea momentului a fost foarte puternică”, spune unul dintre invitaţi.

Dupa slujbă, a urmat un dineu la care au participat prieteni şi membri ai altor familii regale, la fel ca acum 20 de ani, la Lausanne, în Elveţia. Nunta nu a avut loc în România pentru că, pe atunci, Regelui Mihai nu-i era permisă intrarea în țară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri