Trupul femeii căzute cu mașina în Dunăre sâmbătă a fost găsit

Data actualizării: Data publicării:
dunare23

Una dintre persoanele care se aflau în mașina căzută sâmbătă în Dunăre a fost găsită de autoritățile sârbești.

'Este vorba de femeia din mașină, în vârstă de 42 de ani. Familia a primit o fotografie și a recunoscut-o, dar probabil că va trebui să se deplaseze în Serbia, pentru identificare. Nu cunosc demersurile, dar vom merge dimineață la Moldova Nouă, unde Poliția ne va spune ce anume trebuie făcut în astfel de cazuri. De ceilalți trei membri ai familiei încă nu se știe nimic', a declarat miercuri, pentru Agerpres, primarul comunei Sichevița, Nicolae Kramer.

Sâmbătă, 7 octombrie, la orele prânzului, un apel la 112 semnala că, pe raza localității Coronini, un autoturism a părăsit carosabilul și a căzut în Dunăre. Forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, Serviciului Județean de Ambulanță, Inspectoratului de Poliție Județean și Poliției de Frontieră Moldova Nouă s-au mobilizat de urgență la locul evenimentului.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau în mașină și care a reușit să ajungă la mal, și anume, șoferul, în autoturism se mai găseau patru persoane, o familie întreagă: mama, tata și copiii acestora — un băiat în vârstă de 22 de ani și o fetiță de trei ani.

Duminică, 8 octombrie, cu ajutorul scafandrilor din județele Mehedinți și Arad a fost găsită și scoasă din ape doar mașina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri