O fetiță a murit la un loc de joacă din Ploiești

Data publicării:
elicopter smurd 112

O fetiţă în vârstă de şapte ani a fost găsită moartă, sâmbătă seară, în incinta unui loc de joacă dintr-un restaurant din Ploieşti. Copilul a fost găsit căzut sub o băncuţă, în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare ale paramedicilor de la SMURD şi medicilor de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti nu au avut nici un rezultat.

Fetiţa în vârstă de şapte ani se afla împreună că mai mulţi copii în incinta unui loc de joacă dintr-un restaurant renumit din Ploieşti, unde se organizează petreceri pentru copii. Potrivit unor surse judiciare, fetiţa a fost găsită inconştientă sub o băncuţă din incinta locului de joacă, existând suspiciunea că s-a lovit şi a căzut, potrivit News.ro.

Aceleaşi surse au precizat că fetiţa a mers sâmbătă seară la restaurant împreună cu părinţii săi, iar la intrarea în locul de joacă ea a fost lăsată în grija personalului angajat pentru a-i supraveghjea pe copiii aflaţi în spaţiul de joacă.

Adulţii au sunat imediat la 112, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a început manevrele de resuscitare, transportând-o pe copilă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, Cătălin Vişean, a declarat pentru News.ro că în momentul în care a fost adusă la camera de primiri urgenţe a spitalului fetiţa se afla în stop cardio-respitaror, iar echipajul SMURD făcuse deja, timp de 40 de minute, manevre de resuscitare.

”Medicii de la Spitalul de Pediatrie au continuat manevrele de resuscitare timp de încă o oră, însă fără rezultat” a spus Vişean.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că în urma morţii fetiţei a fost deschis un dosar penal, în care poliţiştii fac cercetări sub coordonarea unui procuror. Aceasta a menţionat că IPJ Prahova a anunţat Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor şi Inspectoratul Teritorial de Muncă despre acest caz.

Trupul fetiţei a fost dus la Seviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei morţii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri