Palada a reclamat-o la CNA pe jurnalista B1 pentru că nu i-a luat apărarea

Data publicării:
nadia prezenatatoare b1

Sociologul Mihai Palada, care l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goţiu în studioul B1 TV, în timpul unei pauze publicitare, a reclamat postul de ştiri la CNA, acuzând-o pe moderatoarea Nadia Ciurlin că ulterior nu l-a apărat în faţa criticilor venite din partea unor invitaţi. Realizatoarea TV a reacţionat dur, catalogând gestul drept „culmea tupeului“, iar televiziunea îl contrazice susţinând că i s-a oferit dreptul la replică.

Mihai Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului, acuzând-o pe jurnalista B1 TV Nadia Ciurlin că „nu i-a luat apărarea“ în faţa comentariilor negative ale invitaţilor postului de ştiri, venite după ce sociologul l-a agresat fizic pe Mihai Goţiu într-o pauză de publicitate din timpul unei emisiuni moderate chiar de Nadia Ciurlin, notează adevarul.ro.

„Aud că Mirel Palada mă reclamă la CNA că nu l-am apărat într-o emisiune în faţa criticilor unor invitaţi, după vestita bătaie din platoul B1 TV. Asta e culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie. Nu apăr din principiu oameni violenţi, dar există dovada că l-am sunat în direct să se apere singur. Dacă nu dădea bir cu fugiţii, poate găsea vreun argument în apărarea lui. Altfel, aştept amenda CNA, că doar trăim în ţara în care cine dă cu pumnul umblă liber pe stradă, iar cine nu îi apără reputaţia e bun de tras la răspundere.“

„Noi l-am sunat pe domnul Palada pentru că voiam un punct de vedere din partea domniei sale. Ne-a transmis prin SMS că nu dorește să comenteze în acest moment. Totuși, noi suntem insistenți, o să-i rog pe colegi să mai sune”, susținea Nadia Ciurlin în direct, pe 15 septembrie, în ediția în care a prezentat imaginile cu momentul agresiunii. Tot atunci, unul dintre invitați a susținut că și el i-a scris un SMS lui Palada și a primit aceeași reacție. În tot acest timp, pe post se auzea cum Mirel Palada este sunat, potrivit postului de televiziune B1 TV.

Pe 12 septembrie Mirel Palada și Mihai Goțiu erau invitați la o emisiune a postului B1 TV, iar în timpul unei pauze publicitare, sociologul l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe senatorul USR, enervat că acesta i-a spus de mai multe ori în direct că are „un caracter nesimţit“.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri