Parada biciclistelor, la Braşov

Data publicării:
skirtbike

Domnişoarele şi doamnele s-au strâns în Piaţa Unirii din centrul vechi al oraşului Braşov şi de acolo au pornit în cea mai aşteptată plimbare a anului. Au ambiţia de a promova bicicleta ca mijloc de transport alternativ.

„Arătăm că suntem frumoase și că ne place să mergem pe bicicletă, că suntem și sportive și active”, spune o biciclistă.

„Susțin mersul pe bicicletă cu fustă, e mult mai feminin și trebuie să fim un exemplu ecologic”, spune o altă participantă la paradă.

„Este o idee foarte faină. Am venit pentru că suntem o grămadă de fete care avem aceleași pasiuni: fustele și biciclete. Şi mi se pare perfect”, a spus o tânără.

Parada a fost deschisă şi pentru domni. Cu o condiţie însă - să fie îmbrăcaţi în în kilturi!

„Dacă tot au să se uite la ceva, să se uite la mine! E prima dată când am fost, pare interesant. E foarte bine că e mișcare în aer liber”, spune un participant în kilt.

Facem fetele să pedaleze mai des, indiferent de vreme sau de ținută sau de cei din trafic. Să fim mai curajoase, mai prietenoși unii cu alții. Eu zic că ne iese. De la an la an, avem tot mai multe persoane care ni se alătură, tot mai multe fete care se îmbracă din ce în ce mai frumos sunt mai atente la accesoriile bicicletei”, a afirmat Bianca Simion, organizator al evenimentului.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediţie şi, în această vară, se va desfăşura în alte 11 oraşe din ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri