Paramotor prăbușit la Comana. Pasagerul care a murit este chitaristul trupei The Rock

Data publicării:
nik baydin

 

Foto: Facebook

“Vă anunţăm cu durere în suflet că dragul nostru prieten şi coleg Nik Baydin şi-a pierdut viaţa în urma unui accident aviatic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul trupei The Rock postat pe pagina oficială de Facebook. 

Nik Baydin, în vârstă de 34 de ani, era chitaristul trupei The Rock, o formaţie cunoscută pentru acurateţea cu care interpretează piesele celor de la AC/DC. Cu câteva ore înainte de tragedie, chitaristul şi-a schimbat fotografia de copertă a paginii sale de Facebook cu o imagine alb-negru în care se vede conturul unei chitare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, decesul bărbatului a fost declarat duminică, la ora 18.18, după ce echipajul medical a încercat mai bine de o oră să îl resusciteze.

”S-a trimis la locul accidentului un elicopter cu echipaj SMURD, dar din nefericire pacientul a decedat”, a declarat pentru News.ro secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pilotul paramotorului este şeful Aerodromului Comana, Marian Cojocaru. El este şi instructor şi are la activ peste 5.000 de ore de zbor.

Marian Cojocaru a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar-Arseni", Florian Bica, a declarat, petnru News.ro, că Marian Cojocaru este în stare gravă, însă nu din cauza traumatismelor, ci pentru că apa i-a ajuns în plămâni.  

Nik Bydin, chitaristul trupei The Rock - trupa tribut AC/DC a României, a urcat ultima dată pe scenă vineri, 8 iulie, la Arenele Romane, alături de alte mari nume ale rockului românesc: Cristi Minculescu, Gabi (Guriţă ) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Ovidiu Anton şi Cristian Hrubaru (ROCK FM). 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri