Philips I928 şi Philips Xenium I908 ajung pe piaţa din România,exclusiv în oferta Digi Mobil

Data publicării:
telefoane Philips 11.11



"Cu Philips I928 şi Xenium I908 vizăm segmentul high-end, care, cu siguranţă,va aprecia caracteristicile de top ale celor două telefoane mobile" a spus Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. "Noile modele Philips oferă experienţe deosebite,atât când sunt folosite în scopuri de business,cât şi personale şi ne bucurăm că le-am adus pe piaţa locală, prin intermediul parteneriatului cu RCS & RDS."

"Odată cu lansarea pe piaţa din România a acestor două noi modele de telefoane Philips, compania RCS & RDS dezvoltă gama de beneficii de care se bucură clienţii Digi Mobil şi le oferă astfel posibilitatea de a achiziţiona,împreună cu abonamentele disponibile la cele mai accesibile preţuri, telefoane mobile performante, în exclusivitate " a spus Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Philips I928 şi Philips Xenium I908 rulează sistemul de operare Android 4.4, au o memorie de 2GB RAM / 16 GB ROM*, extensibilă cu card de memorie de până la 32GB**. De asemenea, Philips I928 are o baterie de 3.000 mAh, iar Philips Xenium I908 are o baterie de 3.000 mAh, care oferă până la 45 de zile*** de funcţionare în stand-by, 37 ore*** timp de convorbire şi 11 ore*** timp de navigare pe web, la o singură alimentare. Opţiunile de conectivitate disponibile includ Bluetooth, Wi-Fi, GPS / A-GPS, Micro-USB, EDGE GPRS şireţeaua 3G.

Philips I928 este echipat cu un ecran full HD de 6 inch, iar Philips Xenium I908 are un ecran full HD de 5 inch, ce amplifică experienţele de joc în mediul mobil, inclusiv pentru jocurile cu grafică complexă. Pentru utilizatorii care preferă să se uite la videoclipurisau concerte de pe telefon, ecranul full HD, cu afişaj 16:9 al celor două modele, oferă şi cea mai bună experienţă de vizionare.Datorită CODEC-urilor preinstalate, a difuzoarelor stereo şi a căştilor, posesorii se pot bucura de o reproducere fidelă a sunetului,oricând şi oriunde doresc.

Philips I928 şi Philips Xenium I908 au o cameră principală de 13 megapixeli, cu autofocus, blitz LED şi lentile F2.2, care captează fiecare detaliu. Cele două smartphone-uri au şi o cameră frontală de 5 megapixeli, cu un unghi de 88 de grade. Philips I928 are un design elegant şi ergonomic, pus în evidenţă de grosimea de numai 7,9 mm şi carcasa din policarbonat, cu o textură care imită pielea. Modelul Xenium I908 este fabricat dintr-un metal solid,având o lăţime de 70 mm şi o grosime de doar 8,8 mm.

Philips I928 şi Philips Xenium I908 sunt prezente exclusiv în oferta de telefonie mobilă a RCS & RDS,la contractarea abonamentelor Digi Mobil: Optim 2, Optim 3, Optim 5 şi Optim Nelimitat. Preţurile abonamentelor Digi Mobil încep de la 2 euro (TVA inclus),până la 10 euro (TVA inclus) şi se supun unor termeni şi condiţii. În funcţie de tipul abonamentului ales,clienţii Digi Mobil beneficiază de convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţele internaţionale, internet mobil cu trafic nelimitat prin reţeaua proprie. Oferta actuală include 100 MB/lună pentru date în roaming naţional şi este valabilă până la 31 decembrie 2014. Preţul telefonului Philips I908 este de 1.199 Ron (TVA inclus), iar Philips I928 costă 1.349 RON (TVA inclus), indiferent de abonamentul Digi Mobil Optim pentru care optează clienţii.


_____
* Memoria disponibilă pentru utilizare poate varia de la o piaţă la alta, datorită preconfigurarii telefonului.
** Cardul de memorie MicroSD nu este inclus.
*** Specificaţiile indicate se bazează pe o încărcare completă a bateriei, ca urmare a unui test realizat în laborator, cu Bluetooth oprit. Performanţele reale depind de modul de utilizare şi de furnizorul de servicii de reţea.
Specificaţiile indicate se pot schimba, fără notificare prealabilă.
Disponibilitatea anumitor caracteristici depinde de tipul de abonament oferit de operator.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.philips.com/mobilephones.
________
Despre CEC
China Electronics Corporation (CEC) activează, în principal, în patru sectoare de activitate: semiconductoare & componente electronice, software/hardware pentru computere &integrare de sisteme, reţele de telecomunicaţii & terminale, precum şi electrocasnice digitale pentru locuinţe. CEC deţine licenţă exclusivă de a comercializa şi a vinde telefoane mobile sub mărcile "Philips" şi "Xenium". Pentru mai multe informaţii despre CEC, vizitaţi www.cec.com.cn.


Despre RCS & RDS
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania, Italia şi Cehia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi alte servicii de conţinut. Compania deţine singura televiziune de ştiri în format full HD, Digi24 HD, cu opt staţii locale, trei canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri