Plata taxelor şi impozitelor se face de acum şi la mall, în Bucureşti, Târgu Mureş, Iaşi, Constanţa şi Cluj-Napoca

Data publicării:
card-2

Din martie, impozitele şi taxele locale pot fi plătite la mall, cu cardul. Este o idee pe placul multor români, obişnuiţi până acum să îşi ia zile libere de la serviciu ca să stea la coadă la casierii. Primăriile din Bucureşti, Târgu Mureş, Iaşi, Constanţa şi Cluj-Napoca au încheiat un parteneriat cu o firmă specializată în sistemul de plată electronic.

George Păun este director la o firmă privată din Constanţa. Are puţin timp liber în cursul săptămânii, aşa că doar în weekend şi-ar putea plăti dările către stat. Acum poate rezolva două probleme cu un singur drum - îşi achită taxele şi face şi cumpărături la mall. „Este varianta cea mai simplă şi e în drumul nostru. Şi aşa venim cam o dată pe săptămână încoace”, spune el.

Este un calcul pe care şi-l fac mulţi oameni ocupaţi: „Da, e mai uşor aşa. De ce? Pentru că la mall venim tot timpul. Adică în week-end venim de obicei cu copilul că e mai răcoare afară, nu avem unde.

Nu toţi sunt însă dispuşi să renunţe la metoda clasică de plată. „Nu cred că e cea mai bună idee aici. De obicei merg direct la sediu, până în 31 martie. De obicei! (Şi staţi la coadă?) Trimit pe cineva.

Ghişeul pentru plata taxelor şi impozitelor locale din mall-ul din Constanţa este deschis în fiecare zi, de la ora 10 dimineaţa până la 10 seara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri