Poliţist luat pe capota maşinii de un tânăr fără permis, care a reuşit să fugă

Data publicării:
masina politie, ideal pentru accidente

Un tânăr din Galaţi este căutat de poliţişti după ce a refuzat să se legitimeze şi a accidentat un agent, luându-l pe capota maşinii. Bărbatul, care nu are permis de conducere, a reuşit să fugă, deşi poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în încercarea de a-l opri.

Un echipaj de poliţie aflat în patrulare pe strada Tăuni din municipiul Galaţi a observat duminică, în trafic, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani despre care existau date că nu are permis de conducere, potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Judeţeană Galaţi.

La vederea echipajului de poliţie, tânărul a oprit maşina, dar în momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat pentru a-l legitima el a pornit în viteză, luându-l pe capotă şi accidentându-l pe unul dintre ei. Poliţiştii au tras patru focuri de armă în plan vertical şi asupra autoturismului, şoferul reuşind totuşi să fugă de la locul incidentului. După aproximativ un sfert de oră, autoturismul a fost găsit abandonat şi cu parbrizul spart, pe strada Portului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Galaţi, poliţistul accidentat a fost rănit uşor.

Tânărul fusese depistat şi joi, conducând un autoturism în municipiul Galaţi, iar verificările poliţiştilor au arătat că el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În acest sens, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis.

În prezent, tânărul este căutat de poliţişti, care au instituit mai multe filtre. 

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri