Președintele și premierul, urări de Ziua Femeii

Data publicării:
Victor Ponta si Klaus Iohannis - Mediafax Foto-Ovidiu Dumitru Matiu

Cancelarul german, Angela Merkel, dar şi procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, sunt doar câteva dintre personalităţile care apar alături de Klaus Iohannis în clipul postat pe Facebook.

„Întâlnesc mereu femei remarcabile, indiferent dacă se află în funcţii de conducere sau doar îşi fac meseria cu pricepere, dăruire şi pasiune. Toate sunt, în acelaşi timp, fiice, soţii, mame sau bunici care îşi găsesc timp să-i sprijine pe cei dragi şi să le fie alături. Pentru mine, egalitatea între bărbaţi şi femei este de la sine înţeleasă, iar ziua femeii ar trebui să fie în fiecare zi, ca să preţuim şi să respectăm femeile din preajma noastră şi din viaţa noastră”, a spus Klaus Iohannis.

Mesajul se pare că şi-a atins ţinta, pentru că, în mai puţin de o oră, peste 15.000 de utilizatori ai reţelei de socializare i-au dat like. Până la această oră, mesajul a strâns peste 50.000 de like-uri și a fost văzut de aproape 68.000 de ori.

Nici premierul Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos.

„Martie este cu siguranță luna cea mai frumoasă din an - pentru că vine primăvara, pentru că avem atât de multe doamne pe care putem să le sărbătorim, să le dăm o floare, să le mulțumim pentru tot ce fac în restul anului! Le urez la mulți ani! Toate cele bune tuturor colegelor mele, tuturor celor care ne-au fost aproape sau care oriunde în această țară şi în lume zi de zi muncesc, trăiesc, încearcă alături de noi să facă o viaţă mai bună şi sunt convins că ar trebui să fie martie în fiecare din cele douăsprezece luni”, a spus el în mesajul postat pe Facebook.

Mesajul premierului a strâns, într-o oră, peste 1.500 de aprecieri. Până la ora publicării acestei știri, peste 3.000 de persoane au dat like mesajului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri