Prima vizionare a filmului „De ce eu?”, despre moartea procurorului Panait, s-a ținut cu casa închisă

Data publicării:
Capture

Filmul a strâns 400 de spectatori la avanpremiera de la Muzeul Ţăranului Român. Asta cu toate că a fost proiectată doar o versiune de lucru a filmului regizat de Tudor Giurgiu.

Procurorul a fost coleg cu Victor Ponta - pe atunci şef al Corpului de control al Primului Ministru. Chiar şi acum, la 12 ani de la moartea procurorului, există suspiciuni legate de modul cum a fost rezolvat cazul şi de faptul că dosarul a fost secretizat.

Presa vremii a relatat că Victor Ponta a fost ultimul care l-a văzut în viaţă pe Cristian Panait.

Un film care nu are partea de colorizare terminată, culorile nu sunt cele pe care le veţi vedea acum. Nu veţi auzi nici varianta finală a sunetului, încă mai ezit la anumite muzici, încă se lucrează la sound designul filmului, este ceva aproximativ. Lipsesc şi nişte dialoguri la un moment dat, dialogurile le-am subtitrat deocamdată. Sunt nişte efecte vizuale, imagini pe televizoare care sunt de abia schiţate în versiunea actuală”, a spus Tudor Giurgiu la vizionarea de aseară.

Pelicula „De ce eu?” va fi proiectată şi în această săptămână şi în celelalte mari oraşe din ţară: Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca. Preţul unui bilet la aceste proiecţii este de 10 lei. Varianta finală va avea premiera în primăvara anului viitor.

Trailer „De ce eu?”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri