Primar criticat de alegători: "Să facă filme-filme, nu cu femei dezbrăcate! Şi la vârsta lui!"

Data publicării:
primar erotic

Până să ajungă edil în comuna Bujoreni, Gheorghe Udubae era un cineast împătimit. Cea mai de succes realizare a lui e scurtmetrajul "Cadoul", pe care l-a scris şi regizat. Actori au fost foştii angajaţi de la pensiunea pe care o deţinea până de curând.

Gheorghe Udubae, primarul comunei Bujoreni – Vâlcea: „Doi tineri care ajunși la o neînțelegere dintr-o cauză, fata un pic mai isteață, a găsit de cuviinţă că, arătându-i că animalele se comportă într-un anume fel pentru a conviețui, nu putea să îi spună bărbatului că viața însemna să reproduci, nu văd în filmul ăla un film porno”.

Oamenii care i-au dat votul au însă altă părere.

„Porcării, porcării! Bătrân, la tineret mai merge, mai au voie, dar la un boșorog de-asta?”

„Mi se pare cam indecent, cum să facă asemenea poze? Chiar domnul primar?”

„Să facă filme filme, nu cu femei dezbrăcate ! Și la vârsta lui!”

Actorii principali au plecat peste hotare, la scurt timp după filmări. Cel care a jucat rolul veterinarului în producţia "Cadoul" e încă în ţară şi e tare mândru de primul său rol.

Nicu Rizea, actor: „Mi s-a propus, că vrem să facem aşa, hai mă, joc eu. Eu am fost doctorul veterinar, am consultat cățelușa. Şi cățelușa are nevoie de intimitate.. Asta a fost ideea, da”

Şi alţi actori care au avut ocazia să lucreze cu regizorul devenit primar spun că acesta e un talent înnăscut.

Doina Balaci, contabilă actriţă: „Da, e extraodinar, ne dă explicații, ne spune uite aici aşa, aşa, aşa. Nu am jucat decât în două filme, Ehh, am jucat, aşa pur şi simplu, am fost văzuţi pe ecran în parcul Mircea cel Bătrân, deci ne-a văzut tot oraşul,deci a fost ceva frumos...”

Ajuns la 64 de ani, Gheorghe Udubae se poate lăuda cu peste 30 de scurtmetraje, realizate în ultimii patru ani. Spune că nu vrea să se oprească aici, dar mai întâi, vrea să se asigure că legea îi permite să fie şi primar, şi regizor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri