Primarul Sectorului 2: Nu am eliberat autorizația de funcționare pentru Bamboo. Dosarul nu era complet

Data publicării:
club bamboo dans

Contactat de Digi24, primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a confirmat că clubul Bamboo a depus dosarul cu actele necesare eliberării autorizației de funcționare, dar aceasta nu a fost eliberată de primărie pentru că dosarul a fost trimis înapoi spre completare.

Mihai Mugur Toader, primarul Sectorului 2: Momentan, dânșii au depus, după o sancțiune contravențională aplicată, documentele pentru desfășurarea de activitate de alimentație publică. Aici dăm noi aviz. Încă nu a fost trimis avizul, dar dosarul e depus. A fost depus anul trecut, în a doua parte și transmis înapoi spre completare. Din punct de vedere al siguranței la incendiu, este prorogat termenul până în 2017, au aviz pentru ISU, toate planurile prezentate au respectat documentația.

Ultima sancțiune a fost cam de 2.000 lei, aplicată în ultima parte a anului trecut. O să analizăm și extindem puțin aria noastră de competență. O să discutăm și cu celelalte instituții să desfășurăm în continuare activități de control.

Reporter Digi24: Câte cluburi din Sectorul 2 sunt cu probleme?

Mihai Mugur Toader: primarul Sectorului 2: La Chaboo, e sistată activitatea, acolo nu există nicio autorizație. Nu-și mai desfășoară activitatea acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri