Procurorii spun că bebelușul găsit asfixiat în pungă, la Suceava, s-a născut viu și a fost ucis de mamă

Data publicării:
criminalisti

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul bebelușului găsit asfixiat într-o pungă, într-o gospodărie din Dorna Candrenilor, județul Suceava, arată că acesta s-a născut viu și că a fost ucis de mamă, aceasta fiind cercetată, transmite corespondetul MEDIAFAX.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunțat, marți, într-un comunicat de presă, că cercetările continuă în cazul bebelușului găsit asfixiat într-o pungă, în curtea unei gospodării din Poiana Negrii, localitatea Dorna Candrenilor, județul Suceava. Bebelușul s-ar fi născut viu și ar fi fost omorât de mamă.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Din datele pe care le dețin anchetatorii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis și ascuns.

Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau", se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În acest caz cercetările continuă pentru a fi stabilite toate împrejurările acestui caz.

Bebelușul a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinațională.

Surse din anchetă spun că zilele trecute un polițist din satul Dorna Candrenilor a văzut femeia, care era gravidă. Marți, acesta a semnalat că femeia pare să fi născut, dar nu există niciun copil.

Mai multe echipaje de poliție și un procuror au descins la locuința femeii și au găsit pruncul mort, într-o pungă, în curte.

Sunt informații că femeia nu ar fi la prima sarcină în urma căreia pruncii au dispărut, mama fiind audiată și pentru acest lucru.

Femeia este inginer la o companie multinațională și are trei copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri