Profilul lui Gheorghe Dincă, făcut de un cunoscut: „Îi plăcea să omoare câinii, să îi vadă că se chinuie”

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe-dinca-zambind-tribunalul-dolj-inquam-photos-bogdan-danescu
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Una dintre persoanele care îl cunoaște de mic copil pe Gheorghe Dincă, suspectul de 66 de ani din Caracal în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, spune despre acesta că este un om extrem de violent. Și-a lovit copiii în repetate rânduri și a primit interdicție să mai plece în Italia, după ce ar fi încercat să o agreseze pe o tânără, relatează Mediafax.

Potrivit sursei, care a dorit să își păstreze anonimatul, tatăl lui Gheorghe Dincă se ocupa de ucisul cailor bolnavi. Crescut în preajma unor scene violente, Gheorghe, un copil și mai apoi un om matur destul de singuratic, avea o plăcere în a ucide, la rândul său, câinii. „Îi plăcea să vadă cum se chinuie. Era sadic. Nu făcea o faptă bună, el mai bine lovea”, a povestit martorul despre Gheorghe Dincă.

Suspectul în cazul crimei de la Caracal este descris ca fiind un om retras. „Nu era nici în școală o minte strălucită. A și rămas repetent. Era retras și atunci, nu prea vorbea. Totuși, după ce a crescut a început să fie interesant pentru femei, mai ales că era un băiat înalt, blond”, a povestit sursa Mediafax.

Violent cu angajații

În tinerețe a muncit la spitalul din Caracal ca personal auxiliar, iar mai târziu a încercat să își facă un service auto.  Alți vecini au povestit că era foarte violent cu angajații săi, afacerea durând circa 5 ani, între 1995 și 2000.

Sursa citată de MEDIAFAX a mai povestit că Gheorghe Dincă și-a construit singur „casa groazei” din Caracal, acolo unde au fost identificate rămășițe umane, inclusiv 21 de dinți.

Interdicție să mai calce în Italia din cauza unei tentative de agresiune

După anul 2000 a plecat, împreună cu soția și trei băieți în Italia. Cunoscuții bărbatului spun însă că în străinătate acesta a intrat într-o relație intimă cu o româncă plecată tot din sudul țării, iar relația s-a încheiat brusc când Gheorghe ar fi fost prins încercând să abuzeze de fiica femeii. Aceleași surse susțin că omul a revenit în Caracal, după ce a avut interdicție timp de 5 ani să mai calce în Italia.

Familia l-a suportat, dar era foarte violent cu copiii lui”, povestesc cunoscuții.

După ce a revenit acasă, puțini au fost cei care i-au călcat pragul. Vecinii spun că a cerut să fie construit gard înalt, iar cei care îi călcau pământul erau loviți.

În curtea casei săpase foarte multe gropi

Un detaliu șocant, spune sursa citată de MEDIAFAX, este faptul că în curtea casei erau foarte multe gropi. Întrebat la un moment dat de ce face atâtea gropi, Gheorghe ar fi răspuns că acolo pune fierul vechi.

Tot ce știau apropiații e că bărbatul vânduse o bucată de pământ și trăia din acei bani. Periodic mergea la un târg unde ducea fier vechi. Și cam acesta îi era tot venitul.

Chiar și cei doi-trei oameni care îl căutau erau îngroziți de mizeria în care stătea. „Era exact așa: Casa Groazei. Și o construise cu mâna lui”.

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

Citiți și:  FOTO. Gheorghe Dincă a zâmbit la plecarea de la Tribunalul Dolj

Editor web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri