ProFM a emis de la 50 de metri înălțime, o premieră pentru o emisiune radio

Data publicării:
pro fm macara suspendat mic dejun

Andrei Gheorghe a urcat la 50 de metri înălţime ca să spună din nou bună dimineaţa ascultătorilor ProFM, după vacanţă.

Noi putem orice. Noi suntem nişte albatroşi ai naţiunii române, noi suntem nişte mopşi zburători. Suntem nişte făpturi de vis, deasupra tuturor, etern... Orice e posibil”, a spus Andrei Gheorghe DJ ProFM.

În schimb, colegul său de la matinal a completat emisiunea din studioul ProFM. Greeg a fost sincer şi a explicat de ce: „Mie chiar mi-e frică de înălţime. Mi se pare foarte tare ideea, dar neah. Ştii, să mănânci şi să te uiţi aşa între picioare. Aoleo, 50 de metri, parcă e cam departe. Este nevoie de mine aici, în studio”.

Emisia combinată cu micul dejun la înălţime a fost o provocare şi pentru ascultătorii ProFM. Zece dintre ei au câştigat, prin concurs, câte un loc la masa suspendată.

„Am sărit cu paraşuta şi am fost mult mai sus de atât, dar nu vedeam Bucureştiul, nu vedeam o panoramă a Bucureştiului. Acum a fost perfect. E o dimineaţă perfectă, aşa că am avut noroc”, spune o ascultătoare.

De acum, Andrei Gheorghe şi GreeG se vor auzi la ProFM în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între 6:30 şi 10:00. În general din studio.

Imagini de pe platforma Dinner in the Sky pot fi accesate pe www.profm.ro şi pe pagina de Facebook ProFM România.

Andrei Gheorghe a facut emisie la 50 m deasupra Ateneului Roman (foto si video). Multumim, Dinner In The Sky Romania & Gala Catering !

Posted by ProFM Romania on Monday, August 31, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri