ProFM On Top a strâns sute de mii de oameni în online și a umplut acoperișul Casei Poporului!

Data publicării:
profm

Şi anul acesta, Casa Poporului şi-a deschis larg porţile pentru echipa ProFM, care a urcat întreaga gaşcă HaHaHa, adică Feli, Cabron, Sore, Doc, Dorian, Speak, Jazzy Jo, Are you anywhere şi Shot, în frunte cu Smiley. 

Într-un show exclusiv, dedicat celor 300 de ascultători ProFM care s-au înscris pe profm.ro şi sutelor de mii de privitori care au văzut show-ul LIVE pe facebook/ProFM.ro, artiştii HaHaHa Production şi Smiley, prezentaţi de George Vintilă, au făcut istorie de pe acoperişul Bucureştiului.

„M-am simţit uimitor pe scenă ProFM On Top. Super set-up şi… în - sufrageria HaHaHa-, adică pe scenă, atmosfera e fix ca într-o familie!”, ne-a spus la cald, prezentatorul concertului, George Vintilă.

Toată echipa ProFM a fost ON TOP! „Eu personal abia aştept următoarea ediţie! M-am simţit excelent!” a spus Marius Onuc, susţinut de colega Mădălina Vintilă, care a adăugat: „Anul trecut n-am reuşit să ajung la concert pentru că eram în emisie, aşa că am venit acum şi… WOW: Super peisaj, atmosfera, artişti, public. M-am distrat tare şi m-am simţit că pe casă... unui prieten”, a spus această.

„ProFM On Top e un blending între oameni talentaţi, oameni pasionaţi, un setup super frumos şi un apus dureros de romantic”, a zis şi Nicoleta Creciunesc, căreia i s-a alăturat şi Florin Goldic, responsabil cu reacţiile de pe facebook.

De data aceasta ProFM OnTop a fost văzut şi LIVE pe Facebook unde am avut sute de mii de vizualizări şi multe mii de like-uri, comentarii şi share-uri!

„Mulţumim partenerului nostru, Camera Deputaţilor, pentru găzduire, UTV pentru că sunt că întotdeauna alături de noi, lui Smiley şi Echipei HaHaHa Production, pentru că au acceptat invitaţia noastră şi sponsorului evenimentului, Kaufland România, care ne-a susţinut pentru al doilea an consecutiv!”, a spus George Vintilă.

Gala Catering şi Cramele Rotenberg ne-au ajutat ca artiştii să aibă parte de un tratament VIP.

În curând concertul integral va putea fi văzul la UTV! Stay close!  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri