Prognoza METEO până luni

Data publicării:
frig si ploaie - 6087214-Mediafax Foto-Octav Ganea

 

Mâine, cerul se menţine înnorat doar în sudul şi sud-vestul ţării, unde local va mai ploua, în general slab cantitativ. În plus, vântul va continua să sufle cu putere în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în Oltenia, în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 28, poate chiar 29 de grade în sud-est, nord-vest, dar şi prin centrul teritoriului.

În următoarea perioadă, vremea se îndreaptă simţitor în sudul ţării, dar sunt aşteptate ploi, pe spaţii mici, în regiunile intracarpatice şi la munte. Vântul va avea unele răbufniri sambata, mai ales pe litoral, apoi se va linişti treptat. Temperaturile vor creşte de la o zi la alta, iar la începutul săptămânii viitoare vor trece de 30 de grade în sud-estul teritoriului.

În Bucureşti, la noapte cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 17...19 grade.

Locuitorii Capitalei nu scapă nici mâine de vremea capricioasă. Norii se vor aduna din când în când şi nu este exclus să ploua slab. Vântul va prezenta intensificări pe parcursul zilei şi va mai răcori atmosfera. La amiază, termometrele vor indica cel mult 28 de grade, iar presiunea aerului va începe să scadă uşor.

Sfârşitul de săptămână aduce timp frumos în Bucureşti, numai bun de plimbări în aer liber. 29 de grade sunt aşteptate în orele amiezii, iar vântul abia îşi va face simţită prezenţa.

Luni soarele va încălzi şi mai mult atmosfera, aşa că maxima anunţată este în jur de 30 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri