PROGNOZA METEO pentru următoarele 24 de ore

Data publicării:
padure copaci soare vreme meteo-Mediafax Foto-Thomas Dan-1

Foto: Mediafax

La noapte cerul va fi mai mult senin, iar vântul va fi în general moderat în zona litoralului şi la munte şi va sufla slab în restul ţării. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 4 grade.

Luni vremea va fi caldă în continuare, local călduroasă în special în Câmpia de Vest, cu maxime termice cuprinse între 24 şi 32 de grade. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza la munte unde cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 20 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 5 grade.

La noapte în București cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 14-15 grade, mai scãzutã în zona preorăşenească.

Luni în capitală vremea va fi caldã, cu o maximã a temperaturii aerului de 28-29 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minima termicã va fi de 13-15 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri