Proprietăţile scoase la licitaţie de ANAF în decembrie

Data publicării:
ciocanel

Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscală organizează în perioada 6- 31 decembrie 2016 zeci de licitaţii pentru valorificarea unor bunuri mobile şi imobile şi recuperarea sumelor stabilite prin hotărâri judecătoreşti pronunţate în materie penală şi rămase definitive, a anunţat marţi autoritatea.

ciocanel

În Bucureşti sunt scoase la licitaţii bunuri fostului director al Direcţiei Privatizare - Concesionare a ADS, Vlad-Nicolae Săvulescu, care a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, în august 2014, la şase ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a recuperat în luna august 2,5 milioane lei în dosarul ICA, în urma vânzării, prin licitaţie publică, a vilei lui Vlad Nicolae Săvulescu, situată în sectorul 1 al Capitalei.

Tot în Bucureşti vor fi scoase la licitaţie şi proprietăţile companiei Akparom. Doi dintre administratorii companiei Akparom au făcut parte dintr-un grup infracţional care a fost condamnat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Totodată, vor fi scoase la licitaţie şi bunurile omului de afaceri Andrei Amişculesei din Botoşani, care a primit la începtul acestui an sentinţa de a stat trei ani în închisoare.

La licitaţiile Fiscului se vor mai valorifica bunuri din Iaşi ale debitorilor Mihai Tudor Deleanu şi Marius Florin Usturoi.

ANAF va organiza licitaţii şi pentru imobilelelor deţinute de Cuneşteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Lucian Ciobanu şi Nicolae Dan Ciobanu, din Ploieşti.

În cadrul licitaţiilor vor mai fi scoase la vânzare bunuri din Cluj-Napoca care aparţin lui Bogdan Nicolae Cioarã, Titus Iliuţã şi Virginia Retegan.

Din Galaţi se vor valorifica bunuri apartinând lui Claudiu Iacob şi Gevorg Saradjian. La Braşov sunt scoase la licitaţie bunuri ale lui Benko Janos Elemer, Benko Hunor Balazs şi Samarghitian Petru Aurel şi Florin Podea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri