Protest în Capitală, după deschiderea unei linii de tramvai

Data publicării:
protest iancului

Aproximativ 70 de persoane protestează la această oră față de realuarea circulației tramvaielor pe Șoseaua Iancului. Oamenii spun că vor parcurge traseul tramvaielor pentru a număra câteva locuri de parcare mai sunt disponibile.

Timp de trei ani de zile, cât au durat lucrările la tramvai, șoferii din zonă își parcau mașinile exact pe linia de tramvai.

Protestatarii spun că lucrările s-au desfășurat în stil românesc, cu doi ani întârziere, dar și cu multe probleme. Una dintre problemele semnalate este cea a refugiilor, locul pe unde urcă și coboară călătorii, despre care spun că nu au fost concepute coresponzător.

De asemenea, astfaltul a început să se strice.

Oamenii mai spun că sunt supărați pe Primăria Capitalei, deoarece în proiect erau prevăzute și două parcări supraterane, care chiar dacă nu ar fi fost suficiente pentru toată lumea, măcar ar fi rezolvat parțial problema. Parcările există doar pe hârtie, nu au fost construite până în acest moment.

Municipalitatea a mai promis şi o parcare subterană, de 400 de locuri, construită la capătul Şoselei Pantelimon, unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Bucureşti. În Capitală sunt acum aproape două sute de mii de locuri de parcare şi un milion şi jumătate de maşini. 

Primăria Capitalei a precizat că lucrarea de pe Șoseaua Iancului este finalizată abia în proporție de 80 %. Restul lucrării va fi finalizată abia în luna iunie sau iulie a acestui an. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri