Protest la sediul PSD Sibiu. Dragnea și Tudose s-au ferit de oameni

Data actualizării: Data publicării:
protest-psd-sibiu-dragnea-tudose

Liviu Dragnea, președintele PSD, și premierul Mihai Tudose au fost primiți cu proteste la sediul PSD Sibiu, unde aveau programată o întâlnire cu social-democrații din județ.

- Noaptea ca hoţii! Noaptea ca hoții!

- Pensie de CAP, CAP care a ridicat această ţară, ăia nu au bani să-şi cumpere lemne şi bagă coceanul de cucuruz şi stau cu şapte bluze. Voi puşcăriasii i-aţi ţinut în închisoare pe banii noştri. 2400 lei pentru un puşcăriaş şi stăteau la -31 grade în lenjerie intimă, ruşine să vă fie.

- Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!

Sunt imagini filmate în această seară, în faţa sediului PSD din Sibiu, unde ar fi trebuit să ajungă şeful partidului, Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose.

Cei doi au vizitat azi Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean şi aveau programată şi o întâlnire cu membrii PSD din Sibiu. Doar că protestul le-a schimbat programul. Aproximativ 20 de manifestanţi le-au reproşat social-democraţilor că nu respectă programul de guvernare şi că vor să schimbe legile justiţiei în favoarea politicienilor cu probleme penale.

Şi, potrivit informaţiilor Digi24, ca să nu dea ochii cu manifestanţii, Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au mutat întâlnirea de la sediul PSD Sibiu, într-un alt loc din oraş.

Imagini: Turnul Sfatului

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri