PUTEREA RADIOULUI. Digi FM emite de AZI, de la ora 06:00

Data publicării:
digi fm

Smiley, Sore, Feli şi Miţă de la BERE GRATIS le-au făcut o mare supriză matinalilor de la Digi FM, în prima lor zi de emisie. 

Carmen Constantin şi Bogdan Miu, realizatorii matinaului de la Digi FM, au avut parte, dis de dimineaţă, de o surpriză de proporţii. Smiley, Sore, Feli şi Miţă, solistul trupei “Bere Gratis”, au venit cu un tort, să le ureze bun venit în FM şi la mulţi ani de emisie. ”Am fost complet uimiţi să vedem că uşa se deschide şi dau buzna în studio, cântând, artişti pe care noi îi difuzam la radio. A fost dimineaţa perfectă şi debut cu dreptul pentru noi, la “Prima ediţie”, spune Bogdan Miu.

Pe lângă tortul dulce, în formă de microfon, Smiley, Sore, Feli şi Miţă au ţinut să ureze viaţă lungă celui mai nou radio naţional. “Şi la cât mai multe piese bune, difuzate în FM”, a adaugat Smiley, dupa ce a cantat La multi ani.

Smiley la Digi FM
Smiley la Digi FM



„Digi FM se adresează persoanelor active și curioase care întotdeauna doresc să fie bine informate și doresc să știe ce este nou. Noul post de radio acoperă practic toată România și oferă, de asemenea, muzică foarte bună”, spune Adina Goriță, manager de proiect.

Digi FM se lansează în 11 noiembrie, la ora 6:00,  şi aduce, 24 de ore din 24, informaţie, muzică şi stare de bine.

Puterea radioului este ceea ce Digi FM le oferă ascultătorilor săi din prima clipă de emisie. Cel mai nou radio naţional promite că informația şi muzica vor fi, în fiecare zi, la înălţime. Iar una dintre surprizele DigiFM este apariţia lui Lucian Mândruţă pe calea undelor, la ora 10, pentru prima dată din postura de DJ.

„Subiectele le fac oamenii, eu doar vin, mă uit, văd ce se mai întâmplă pe Facebook, mă uit să văd ce se mai întâmplă pe site-uri şi alea sunt subiectele, aia e emisiunea!”, explică Lucian Mândruță. „Așteptați-vă, de asemenea, la multe voci, ăsta e conceptul, e un radio care aude voci. Dar nu alea din capul meu, sunt alea din capul vostru! Vom avea niște invitați care vin să ne ureze succes și pe Claudia, unul dintre liderii mişcărilor din ultimele două săptămâni”, completează jurnalistul.

După prânz, lumea se vede prin ochii Iuliei Verbancu, jurnalist cu experinţă îndelungată în radio.

„Informaţii din tot felul de domenii. Pe fiecare ne interesează lucruri diferite. Fiecare ne lovim de probleme diferite, nu? Că-ţi duci copiii la şcoală şi ai o problemă, că-ţi place fotbalul sau că... informaţia e peste tot, informaţia e în cea mai bună muzică. Digi FM îşi propune să le aducă pe toate. E un proiect frumos, e un proiect de care era nevoie”, spune Iulia Verbancu.

Digi FM are peste 80% acoperire naţională. În București, îl puteți asculta pe frecvența 97,9 MHz. Pentru celelalte frecvențe din țară, consultați lista AICI.

Prin cele două staţii, Pro FM şi Digi FM, RCS & RDS va asigura astfel cea mai mare acoperire de radiouri private din România.

Din programul Digi FM:

De la ora 06.00, în fiecare dimineaţă, împărţim această stare de bine cu ascultătorii noştri. Şi, cum pentru a avea o zi reuşită ai nevoie de mai mult decât de o cafea, Bogdan Miu şi Carmen Constantin spun bun găsit la “Prima ediţie” a zilei. Matinalul Digi FM furnizează informații pe bandă rulantă, spuse pe un ton relaxat, nu aleargă după nimicuri senzaționale, aduce ştiri din jumătate în jumătate de oră și, evident, muzică bună. Este rețeta dimineților reușite.

La Digi FM continuăm, de la 10.00, să fim “Interactiv”, cu Lucian Mândruţă.

La prânz intrăm în “Business Club FM”, alături de Stelian Muscalu. “Lumea, după prânz” se vede prin ochii Iuliei Verbancu, iar de la 16.00 avem “Undă verde” pentru muzica bună şi informaţiile de calitate, de la Cetin Rasit. Informaţiile din sport au şi ele loc, la Digi FM, seara, de la 20.00 la 21.00.

Din programul zilnic nu lipsesc, în fiecare orăjurnalele de ştiri. Zi de zi, jurnaliştii Digi FM vor prezenta tuturor celor interesaţi, informaţie. Digi FM va fi radioul românesc cu cele mai multe minute de ştiri şi cu cele mai multe informaţii. “Ştirile Digi FM sunt documentate, scrise şi prezentate de o echipă de oameni care ştiu ce înseamnă timpul. Şi nu doar timpul de la un jurnal de ştiri la altul, ci timpul care ne este dat pentru a ne informa”, spune Lucian Cambeşteanu, jurnalist Digi FM. Lui i se alătură, în echipa ştirilor Lucian Haranguş, Cătălin Nunu, Mihaela Gioga, Carmen Safta, Marta Novănceanu, Alina Vancia, Cristian Iohan Ştefănescu, Ana Maria Naie, George Vila, Georgiana Creţu şi Ovidiu Peţenghea.

Adina Goriţă, manager de proiect Digi FM, este convinsă că unul dintre atuu-urile celui mai nou radio naţional sunt ştirile. “Vorbim despre un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat. Aşa că avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus.

Smiley la Digi FM
Smiley la Digi FM

În week-end Ernest FazekasHoria Popescu şi Cristi Dumitrescu sunt gazdele ascultătorilor Digi FM.

Din 11 noiembrie Digi FM aduce informaţie de calitate, muzică pe toate gusturile şi o echipă de profesionişti de radio. “Lansăm un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat: avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus. Şi nu în ultimul rând, avem muzica ce completează o întreagă experienţă radio de care este, credem noi, nevoie în FM-ul românesc”, spune Adina Goriţă, manager de proiectDigi FM va fi radioul românesc cu cele mai multe minute de ştiri şi cu cele mai multe informaţii.

Toate detaliile legate de frecvenţele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro 

Smiley la Digi FM
Smiley la Digi FM

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri