Radio Romania Actualități mai pierde un jurnalist de valoare

Data publicării:
Valeriu Stefan

 

Ca și când o despărțire nu era îndeajuns de dureroasă, a plecat de la Radio România Iași și Valeriu Ștefan, profesionist de excepţie al radioului public, realizator de emisiuni și cantautor. Figură emblematică a mass-media din Moldova şi a postului Radio România Iași, Valeriu Ştefan a fost permanent în contact cu ascultătorii săi încă din anii `90. Împreună cu echipa radioului a poposit deseori în mijlocul locuitorilor din Moldova, vorbindu-le oamenilor despre istoricul, tradiţiile şi obiceiurile locurilor”, se arată într-un comunicat al radioului public.

De-a lungul carierei sale profesionale a ştiut, cu experienţă, abilitate şi profesionalism, să adune în jurul său şi să îndrume numeroși tineri, pe care i-a regăsit ulterior în multe alte instituţii media din țară. Cu mult talent și cu o voce remarcabilă, Valeriu Ștefan va rămane în memoria tuturor ca un autentic jurnalist, creator de radio, învățător, cantautor. Îți spunem, cu respect, Rămas bun Valeriu Ștefan!”, se mai arată în comunicatul de presă.

Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de emisiuni radiofonice, care a încetat din viaţă vineri seară, la vârsta de 70 de ani, va fi înmormântat mâine, în comuna Buciumeni, județul Dâmboviţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri