Răpitorul fetiței din Bacău a fost prins. Bărbatul a mai agresat o adolescentă

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Bărbatul care a încercat să răpească o fetiță în fața unei școli din Bacău a fost prins. Potrivit polițiștilor, după tentativa eșuată, el ar fi sechestrat o tânără de 17 ani.

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Bacău a fost reţinut de către poliţişti fiind acuzat că, sâmbătă seară, a sechestrat o adolescentă de 17 ani pe care a încercat să o violeze. Tot el este suspectat că a vrut să răpească o fetiţă de 9 ani, cu o zi înainte.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lipsire de libertate şi tentativă de agresiune sexuală.

Sâmbătă seară, bărbatul ar fi sechestrat o adolescentă de 17 ani din comuna Tamaş pe care, sub ameninţarea cu violenţa, ar fi încercat să o violeze. Fata a scăpat şi a alertat autorităţile.

Din verificările poliţiştilor a reieşit că bărbatul este acelaşi care, cu o zi înainte, a abordat o fetiţă de 9 ani, în apropierea unei şcoli.

Ambele fapte s-au produs în municipiul Bacău.

Bărbatul este audiat, iar anchetatorii vor să stabilească dacă în cazul copilei de 9 ani poate fi probată săvârşirea unei fapte panale.

Potrivit presei locale, vineri dimineaţă, în apropierea Şcolii „Alexandru Ioan Cuza” din Bacău, un bărbat coborât dintr-o maşină a încercat să răpească o fetiţă.

Aceasta fusese lăsată de mamă în apropierea unităţii de învăţământ.

Bărbatul i-ar fi oferit bani ca să meargă cu el la Bucureşti, a prins-o de mână, dar fata s-a smuls şi a fugit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri