RCS & RDS a finalizat preluarea posturilor de radio Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM şi DANCE FM

Data publicării:
ProFM

Pro FM este unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România şi din Bucureşti. Din 1993, Pro FM emite pentru publicul larg, fiind foarte popular în rândul tinerilor datorită celor mai bune şi dinamice voci din România. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienţă Radio, la nivel national, Pro FM se bucură de peste 1,5 milioane de ascultători în fiecare zi, din care aproape 1 milion sunt ascultători din mediul urban. Pro FM este disponibil şi pe internet, prin intermediul a 18 staţii online purtând marca Pro FM.

Music FM si Dance FM sunt posturi muzicale de nişă, populare în rândul unor categorii ţintă de ascultători.

Achiziţionarea diviziei de radio a Pro TV face parte din strategia RCS & RDS de consolidare a portofoliului de conţinut audiovizual în care sunt incluse: Digi24 HD – singura televiziune de ştiri din România care emite în format full HD împreună cu 8 staţii regionale de ştiri sub brandul Digi24, Digi Sport HD 1, 2 si 3 – canale de sport care difuzează cele mai populare competiţii sportive internaţionale şi din România, Digi Film – un canal de filme în format Pay-TV, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World – programe de documentare şi un post de radio de muzică pentru tineri - Utv.

În curând, posturile de radio Pro FM, Music FM şi Dance FM vor putea fi ascultate şi pe platforma Digi Online unde clienţii se bucură de acces gratuit la conţinut video variat, putând urmări live-uri a peste 35 de canale TV, de filme, documentare şi emisiune. Clienţii RCS & RDS se bucură şi de serviciul Digi Play – o platformă video la cerere, unde utilizatorii au acces nelimitat, oriunde şi oricând la o bibliotecă video cu peste 1700 de ore de filme, seriale şi conţinut dedicat copiilor. Serviciul Digi Play este disponibil prin Digi Online.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri