Reacția lui Victor Ponta la verdictul de plagiat: „Tehnocrații mi-au luat și ei doctoratul”

Data publicării:
Victor Ponta profil la Digi24 30 septembrie 2014 8

„Înțeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine - de azi încep să crească încasările la buget, să ieșim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile. De azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Și de azi nu mai suntem "marfă" pe care o vând tehnocrații ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!”, a scris fostul premier pe rețeaua de socializare.

„Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrați l-a făcut doar pentru persoana mea - o ordonanță de urgență doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp - fac pariu că nu aveți "Curaj" să o revedeți și pe aceea). O hotărâre definitivă dată în favoarea mea de ICCJ în 2014 ignorată! Vă mulțumesc din inimă, dragi politruci!”, a scris Victor Ponta.

„De azi mă ocup să îmi fac o nouă teză de doctorat cu tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român" - that will be fun (va fi amuzant, n.r.)”, a adăugat el.

Declarația vine după ce Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a stabilit că Victor Ponta a plagiat în lucrarea de doctorat şi a dispus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier. Victor Ponta poate contesta decizia în termen de 14 zile.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri